οι 10 πιο αμήχανες στιγμές
Σκέφτομαι & Γράφω

Οι 10 πιο αμήχανες στιγμές

Είναι πολλές φορές στη διάρκεια της ζωής μας που θέλουμε να ανοίξει η γη να μας καταπιεί. Σε όλους μας έχουν συμβεί καταστάσεις που μας έχουν φέρει σε φοβερή αμηχανία. Παρακάτω περιγράφονται, οι 10 πιο αμήχανες στιγμές που έχεις ζήσει ή θα ζήσεις σε αυτή τη ζωή,

  • Περπατάς στο δρόμο και βλέπεις κάποιον απέναντι να σε χαιρετάει. Αν και δεν καταλαβαίνεις ποιος είναι, από ευγένεια χαιρετάς. Ακούς από πίσω μια φωνή να συνομιλεί με τον απέναντι και συνειδητοποιείς ότι δεν σε ξέρει, δεν τον ξέρεις, υποφέρει και υποφέρεις. Αλλού πήγαινε η χαιρετούρα.
  • Μπαίνεις σε μαγαζί με ύφος και αέρα μονδέλου τουλάχιστον. Μόλις κάθεσαι βλέπεις το φερμουάρ σου κατεβασμένο (μικρά λέγαμε «τα μαγαζιά σου είναι ανοιχτά»). Το ανεβάζεις με τον ίδιο αέρα και συνεχίζεις.  Δεν ξέρω τι είναι πιο αμήχανο. Να το διαπιστώσεις μόνος σου ή να σου το πει κάποιος;  
10 πιο αμήχανες στιγμές
  • Όταν πας να περάσεις από ένα σχετικά στενό σημείο και αυτός που έρχεται από απέναντι επιλέγει την ίδια πλευρά και αλλάζεις ασυναίσθητα και αλλάζει και αυτός και πέφτετε ο ένας πάνω στον άλλον μέχρι να σταματήσει κάποιος να κινείται για να φύγει ο άλλος.
  • Όταν περπατάς στο δρόμο και νομίζεις ότι είσαι μόνη και κάνεις αυτήν την φοβερή κίνηση στρωσίματος εσωρούχου ενώ μετά από ένα λεπτό περνάει από μπροστά κάποιος που σημαίνει ότι ήταν από πίσω σου και σε θαύμασε κατά τη διάρκεια της εντελώς τελείως γυναικείας ανησυχίας.
  • Όταν κοιτιέσαι στην τζαμαρία του καταστήματος  και φτιάχνεσαι και ξαφνικά βλέπεις μέσα από το κατάστημα να σε κοιτάει κάποιος. Γεια σας, όλα καλά;
  • Όταν μιλάς έχοντας κάτι στα δόντια σου και αφού αναλύεις τα πάντα και μπαίνεις στο αμάξι, κοιτιέσαι στον καθρέφτη και βλέπεις ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να είχες ανοίξει το στοματάκι σου ποτέ. Γενικά συστήνω να αποφεύγονται το σπανάκι, το τυρί και οι ξηροί καρποί όταν είμαστε έξω και δεν έχουμε πρόσβαση σε καθρέφτη.
  • Όταν έχεις μπερδέψει το αμάξι που θα έρθει να σε πάρει και σταματάει ένα μπροστά σου και μπαίνεις. Καλησπέρα σας και αντίο σας. Πολύ αμήχανο θα ‘λεγα.
  • Όταν έχεις περίοδο και σηκώνεσαι και έχεις λερώσει την καρέκλα. Άνοιξε πέτρα για να μπω είναι το άσμα για αυτή την κατάσταση. Αν είναι δερμάτινη την καθαρίζεις και φεύγεις με το κεφάλι ψηλά, αν όχι δέχεσαι την ήττα με αξιοπρέπεια και αποχωρείς.
  • Όταν κάποιος σε πλησιάζει με θέρμη και σου μιλάει σαν να γνωρίζεστε πολύ καλά, ενώ για σένα τα πράγματα είναι διαφορετικά.  Είναι ας πούμε σαν να τον βλέπεις για πρώτη φορά και ενώ χαμογελάς, οι νευρώνες στον εγκέφαλο σου έχουν πάρει φωτιά μπας και θυμηθείς από πού και ως πού και τίνος είσαι εσύ. 
  • Όταν στέλνεις μήνυμα σε ομαδική συνομιλία ενώ εσύ πιστεύεις ότι στέλνεις σε ένα άτομο. Αν είναι αδιάφορο το μήνυμα, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αν όμως αφορά άλλο άτομο της ομαδικής, βοήθειά σου!

Οι 10 πιο αμήχανες στιγμές είναι βγαλμένες από τη ζωή, τη δική μου, τη δική σου και των γύρω – γύρω. Συνεπώς κάπου θα σκοντάψουμε όλοι. Το χιούμορ είναι ένας καλός τρόπος να αντιμετωπίσουμε τη στιγμή για να μπορούμε να γελάμε όταν τη θυμόμαστε.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *