Ποια είμαι

Καλωσήρθατε στο blog μου. Το όνομά μου είναι Λίνα από Αποστολία και ζω στη Δράμα.  Είμαι μια εργαζόμενη μητέρα μια καλή νοικοκυρά. Δεν είμαι τίποτα το σπέσιαλ, το καταπληκτικό, είμαι αυτό που λέμε δείγμα τυπικό. Έχω τρία παιδιά, ένα κορίτσι 15 και δύο αγόρια 10 και 8 ετών. Η ζωή με τρία παιδιά είναι από μόνη της ένα ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Σαν μαμά θέλω να βλέπω τα παιδιά μου να γελάνε και προσπαθώ να γεμίζω το τσουβάλι με αναμνήσεις, σφιχτές αγκαλιές, φιλιά και πολλή αγάπη. 

Τι αγαπώ

Η δήθεν αυθόρμητη φωτογραφία με τα αγαπημένα μου γυαλιά.

Μου αρέσει να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και θεωρώ ότι το γέλιο σώζει ζωές παρά τις ρυτίδες έκφρασης που προστίθενται με τα χρόνια. Έτσι, προτιμώ να αντιμετωπίζω τη ζωή με χιουμορ, βλέποντας την αστεία πλευρά της. Μου αρέσουν πολύ τα γλυκά και πιστεύω ότι θα μπορούσα να ζήσω μόνο με αυτά. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς μουσική, αγαπώ τα ταξίδια, τα ντραμς, την γυμναστική και ακόμη δεν έχω καταλήξει τι θα ήθελα τελικά να γίνω όταν μεγαλώσω. 

Πότε ξεκίνησα

Το blog το είχα ξεκινήσει το 2016 χωρίς γνώσεις χωρίς πλάνο. Mόνος οδηγός η ανάγκη μου να μοιραστώ σκέψεις και προβληματισμούς με μια χιουμοριστική διάθεση που με χαρακτηρίζει γενικότερα. 

Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε…με δόξα και τιμή!

Τότε όμως αποφάσισα να ξεκινήσω και μεταπτυχιακό που δεν μου άφησε χρόνο για πολλά. Τελείωσα το καλοκαίρι του 2019, ορκίστηκα το Φεβρουάριο του 2020 με δόξα και τιμή και αποφάσισα να επανεκκινήσω το JustLina με μεγαλύτερη φόρα. 

Τι θα βρείτε

Τα θέματα πολλά και ποικίλα μια που η ζωή για μια εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών, δίνει μόνιμα ερεθίσματα για νέα posts, με ιστορίες δικές μου, των παιδιών μου, φίλων, γνωστών και συγγενών, σκέψεις, προβληματισμούς και συνταγές που αγαπώ. 

Στη στήλη Υγεία και Διατροφή η Διαιτολόγος- Διατροφολόγος Εβίτα Στόκα θα λύνει τις απορίες μας στα διατροφικά θέματα και θα μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη βελτίωσης της υγείας και της ποιότητας ζωής μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο email: stokaevita@gmail.com ή να την ακολουθήσετε στο λογαριασμό της στο instagram: @evitastoka

Στη στήλη Προτάσεις θα σχολιάζουμε και θα προτείνουμε ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και εκδηλώσεις παντός τύπου. Στη στήλη αυτή το αγαπημένο μου βιβλιοπωλείο Μανιφέστο και η Ευρυδίκη Ευθυβούλη θα μας προτείνει βιβλία παιδικά και ενηλίκων. Αν θέλετε να μπείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο πατήστε εδώ.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μπορείτε να με ακολουθήσετε στα social media με δική σας ευθύνη!

Instagram, Facebook, Twitter να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: lina@justlina.gr ή να συμπληρώσετε τη φόρμα στη σελίδα της Επικοινωνίας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε εγγραφή όπως φαίνεται παρακάτω, συμπληρώνοντας ένα όνομα και το email σας για να λαμβάνετε τα νέα άρθρα του blog.