Ντετέκτιβ Κλουζ κυκλοφορία του νέου βιβλίου
Προτάσεις

Ντετέκτιβ Κλουζ “Η θάλασσα των χαμένων ψαριών”

Προτείνει το βιβλιοπωλείο Μανιφέστο

Κυρίες και Κύριοι να σας συστήσω..

Το όνομά του είναι Κλουζ. …Ντετέκτιβ Κλουζ.

Επάγγελμα :μαθητής.

Χόμπι: ιδιωτικός ντετέκτιβ.

Πάθη :γάλα και μαστίχες.

Έχει ήδη εξιχνιάσει 28 μυστήρια. Ενδεικτικά αναφέρω 3 τίτλους: «Η μύτη της Θεάς», «Τη νύχτα όλες οι φαλάκρες είναι μπλε», «Το φάντασμα του καρουζέλ» … Προς το παρόν μπορείτε να αναζητήσετε ένα από τα βιβλία του Κλουζ που ήδη κυκλοφορούν. Αλλά …

η νέα περιπέτεια του Ντετέκτιβ Κλουζ κυκλοφορεί στις 22 Απριλίου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Διαδραματίζεται στην Κρήτη και τιτλοφορείται  « Η θάλασσα των χαμένων ψαριών».

Ντεντέκτιβ Κλουζ

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Να κοιμάται κανείς όσο θέλει, να τεμπελιάζει στον ήλιο και να τρώει μέχρι να τον πιάσει η κοιλιά του – έτσι πρέπει να είναι οι καλοκαιρινές διακοπές στην Κρήτη. Αλλά ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ σαν τον Κλουζ βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση. Κι έτσι δεν αργεί να βρεθεί μπλεγμένος σε μια υπόθεση, που τον φέρνει αντιμέτωπο μ’ ένα μυστήριο που μοιάζει ανεξιχνίαστο. Από έναν ψαρότοπο κοντά στην πόλη χάθηκαν τα ψάρια. Έφυγαν; Ή μήπως όχι; Μήπως δε φταίνε τα ψάρια αλλά οι άνθρωποι; Για να λύσει το μυστήριο, ο Κλουζ θ’ αναγκαστεί να βουτήξει ο ίδιος στα βαθιά καταγάλανα νερά.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα:

Μπάνσερους, ο συγγραφέας του Ντεντέκτιβ Κλουζ

Ο Jurgen Banscherus (Γίργκεν Μπανσέρους) γεννήθηκε το 1949 στο Ρέμσαϊντ και ήθελε να γίνει πιανίστας. Στο μεταξύ όμως άρχισε να γράφει πολύ επιτυχημένα παιδικά κι εφηβικά βιβλία. Δε στενοχωριέται λοιπόν καθόλου που δεν τα κατάφερε να γίνει πιανίστας. Ζει με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά στην περιοχή της Ρουρ. Η σειρά του Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ έχει μεταφρασθεί σε 21 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 1.500.000 αντίτυπα. Το 2010 τιμήθηκε για το έργο του με το βραβείο Annette-von-Droste-Hulshoff.

Εδώ θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το βιβλίο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *