Σκέφτομαι & Γράφω

Νοέμβριος να σου πετύχει

Νοέμβριος, ο μήνας που θέλουμε να φύγει γρήγορα για να έρθει ο Δεκεμβριος ο αγαπημένος μήνας των παιδιών και όσων νιώθουν έτσι. Φυσικά δεν θα βγάλω τον εαυτό μου από έξω για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον γιατί με τρία παιδιά η αναμονή των Χριστουγέννων κορυφώνεται μέρα με τη μέρα και ζούμε ήδη στον παλμό των εορτών και δεύτερον γιατί και εγώ είμαι πιο παιδί από τα παιδιά !!Θέλω να έρθει ο Δεκέμβριος να στολίσω, να κάνω κατασκευές (που κάθε χρόνο ξεκινάω με πολύ φιλόδοξα σχέδια και στο τέλος κάνω ελάχιστα αλλά δεν πειράζει το κέφι μετράει), να κάνω γλυκά και τόσα άλλα!!!

Και αυτός που κατάλαβε ότι δεν τον έχουμε σε ιδιαίτερη εκτίμηση ως μήνα, βάλθηκε να κάνει την παρουσία του αισθητή. Εντάξει κύριε δεν είπαμε τίποτα, να φύγεις είπαμε, να την κανεις πιο γρήγορα γιατί μας τη σπας λίγο. Έχουμε να υποδεχτούμε μετά Αγιο Βασίλη, δώρα, καινούργιο χρόνο γιορτές, γενέθλια!!! Όχι, σκέφτεται αυτός, θα σας τσακίσω μέχρι να φύγω για να με θυμάστε. Και κάπως έτσι ξεκίνησε ο Νοέμβριος με δυσάρεστες εκπλήξεις και αγχωτικές καταστάσεις. Και συνεχίζει και χειροτερεύει και είμαι σίγουρη ότι θα το τερματίσει, αλλά ας έχει υπόψη του ότι είναι λίγα τα ψωμάκια του και μετά μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα.

Άλλωστε εμείς εδώ πάνω στην κρύα και απομακρυσμένη Δράμα από τις 3 Δεκεβρίου και για ένα μήνα ζούμε σαν να είμαστε στο χωριό του Άη Βασίλη διότι και καθότι έχουμε στημένη στην μισή πόλη την Ονειρούπολη!!!Ναι ναι όπως το ακούτε την πόλη που κάνει τα όνειρα αληθινά!!! Αυτό σημαίνει ότι όπου και να γυρίσεις μυρίζει Χριστούγεννα, όπου και να κοιτάξεις βλέπεις ξωτικά και ό,τι δυσάρεστο και να σου συμβαίνει το πνεύμα των Χριστουγέννων το παίρνει μακριά. Άρα για Δεκέμβρη είμαστε κατοχυρωμένοι!!!Και αν δεν έχετε επισκεφθεί ακόμη την Ονειρούπολη, ήρθε η ώρα σας…..έλα έλα μην αργούμε, περιμένει κόσμος στην ουρά!!!!

Λοιπόν στο θέμα μας. Νοέμβρη τι λέει ;; Έφευγες;;;

 

 

5 Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *