η περιπέτεια ξεκινά εδώ
Προτάσεις

Η περιπέτεια ξεκινά εδώ

Προτείνει το βιβλιοπωλείο Μανιφέστο

Με περιπετειώδη διάθεση η πρόταση της εβδομάδας.  «Η περιπέτεια ξεκινά εδώ» είναι ο τίτλος του βιβλίου που επιλέξαμε και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Περιλαμβάνει 30 αληθινές ιστορίες κινδύνου και τόλμης που έγραψε η εξερευνήτρια Νες Νάιτ.

Με ποια περιπέτεια προτιμάς να αρχίσεις;

η περιπέτεια ξεκινά εδώ!!!

Να αναζητήσεις γορίλες στη ζούγκλα με την Νταϊάν Φόσσεϋ ή να κατέβεις μες στον κρατήρα ενός ενεργού ηφαιστείου με τον Άλντο Κέιν;

Θέλεις να μάθεις τι είναι τα μπούρος* στην Αιτή ; Γνωρίζεις τους σωληνόδοντες; Ποιος είναι ο ποταμός της Αμφιβολίας; Που βρίσκεται το βουνό του βουερού πάγου;

Σ αυτό το βιβλίο μπορείς να διαβάσεις για τα μυστικά της Βόρειας Αφρικής, όπως τα αποκαλύπτει η Ιζαμπέλ Έμπερχαρντ, να  ανακαλύψεις τη χαμένη πόλη του Ουμπάρ με οδηγό τον Ρανούλφ Φαινς και πόσες άλλες ιστορίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Ένα πράγμα είναι βέβαιο. Με αυτά τα κείμενα θα ξυπνήσει την αίσθηση της περιπέτειας σε κάθε αναγνώστη, ανεξάρτητα από την ηλικία του!

*μπούρος: άγρια γαϊδουράκια, που είναι όμως πιο δυνατά και από τα βόδια

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η περιπέτεια ξεκινά ακριβώς εδώ

Η Νες Νάιτ είναι εξερευνήτρια, περιβαλλοντολόγος και υπερασπίστρια των ωκεανών που έχει ολοκληρώσει μια σειρά αποστολών σε ακραία περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο. Μεγαλώνοντας στην Αφρική ανέπτυξε έναν ισχυρό δεσμό με την πλούσια κουλτούρα καθώς και την άγρια ​​ζωή γύρω της και την εύθραυστη ισορροπία της, πράγμα που την οδήγησε στην απόφαση της να συνεργαστεί με ανθρώπους με σκοπό τη διατήρηση της ισορροπίας  στη φύση και την προστασία του περιβάλλοντος.
Το πάθος της είναι η αφήγηση ιστοριών, η αποκάλυψη θεαματικής άγριας ζωής και πολιτισμών που επιβιώνουν και ευδοκιμούν σε εξαιρετικές τοποθεσίες γύρω από τον πλανήτη Γη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *