Γουίνστον ο ταχυδρόμος των Χριστουγέννων
Προτάσεις

Γουίνστον ο ταχυδρόμος των Χριστουγέννων

Προτείνει το βιβλιοπωλείο Μανιφέστο

Να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά!!!  Δεκέμβριος, ο μήνας  που όλοι τον έχουμε ταυτίσει με την μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων. Είμαι σίγουρη ότι έχετε στολίσει το σπίτι σας, αν λάβουμε υπ όψιν το blog justlina που παρακολουθείτε.  Χριστουγεννιάτικη γεύση λοιπόν έχει το βιβλίο που επιλέξαμε. «Γουίνστον ο ταχυδρόμος των Χριστουγέννων» του Άλεξ Τ. Σμιθ, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Γουίνστον βρίσκει παραπεταμένο ένα γράμμα που απευθύνεται στον Άγιο Βασίλη. Έτσι, αναλαμβάνει μια Πολύ Σημαντική Αποστολή: θα ψάξει να βρει τον Άγιο Βασίλη, ώστε να του παραδώσει το γράμμα προτού ξημερώσουν Χριστούγεννα. Καθώς ο Γουίνστον περιφέρεται στη γιορτινή πόλη, θα ζήσει συναρπαστικές περιπέτειες, θα αποκτήσει μερικούς υπέροχους καινούριους φίλους και θα μάθει ότι μια πράξη καλοσύνης μπορεί να οδηγήσει σε ένα ευτυχισμένο τέλος.

Το «Γουίνστον ο ταχυδρόμος των Χριστουγέννων» είναι μια θαυμάσια, τρυφερή ιστορία για όλη την οικογένεια, που θα σας κρατήσει συντροφιά ενώ περιμένετε τα Χριστούγεννα. Αποτελείται από είκοσι τέσσερα κεφάλαια (και μισό), ενώ κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από μια χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα, την οποία μπορείτε να κάνετε όλοι μαζί στο σπίτι ή ακόμα και με φίλους.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Γουίνστον ο ταχυδρόμος των Χριστουγέννων

Ο ΑΛΕΞ Τ. ΣΜΙΘ γεννήθηκε το 1985 και είναι συγγραφέας και εικονογράφος. Γράφει και ζωγραφίζει από τότε που έμαθε πώς να κρατάει το μολύβι. Σπούδασε εικονογράφηση και αποφοίτησε με άριστα. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους του στο πανεπιστήμιο, κέρδισε τη δεύτερη θέση για το Βραβείο Macmillan για εικονογράφηση παιδικού βιβλίου. Από τότε έχει συνεργαστεί με πολλούς συγγραφείς ενώ ταυτόχρονα γράφει και εικονογραφεί τα δικά του έργα. Είναι δημιουργός της σειράς ΚΛΟΝΤ. Το πρώτο βιβλίο της σειράς επιλέχθηκε για τη λέσχη ανάγνωσης Richard & Judy το 2011 και ήταν υποψήφιο για το Waterstones Children’s Book Prize το 2012. Η σειρά έχει μεταφραστεί σε πάνω από 15 γλώσσες και έχει μεταφερθεί με επιτυχία στην τηλεοπτική οθόνη, καθώς προβάλλεται στο κανάλι Disney Junior.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στον ιστότοπο του βιβλιοπωλείου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *