Σκέφτομαι & Γράφω

Δεν μπήκε δυο μέρες στο Facebook; Μάλλον πέθανε!!!

Και η ζωή κυλούσε μια χαρά, η επικοινωνία σταθερή μέσω Facebook και messenger. Και ενώ έχουμε μιλήσει την Κυριακή στο τηλέφωνο και όλα είναι μια χαρά, ξημερώνει η Δευτέρα και βλέπω το πρωί ότι δεν έχει μπει στο Facebook. Περνώντας η ώρα και παρακολουθώντας φυσικά την πορεία…εξακολουθεί να μην έχει μπει στο facebook. Τι? Μισή μέρα και δεν έχει δώσει σημάδια ζωής??

Σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό αλλά και από την άλλη λες ας δώσω λίγο χρόνο ακόμη μήπως είμαι υπερβολική!! Δευτέρα απόγευμα τηλεφώνημα με φίλο που έχει ανησυχήσει. Τα πρώτα σενάρια,  επιστημονικής φαντασίας όπως αποδείχτηκε, έχουν αρχίσει να ξεδιπλώνονται. Θεωρίες συνωμοσίας και σκέψεις τρελές!!!Και είναι μόνο Δευτέρα απόγευμα. Δευτέρα βράδυ στέλνω μήνυμα στο κινητό ρωτώντας αν είναι όλα εντάξει. Η απάντηση απλή λιτή και απέριττη με επιβεβαίωση ότι είναι όλα καλά. Όλα καλά και δεν έχεις μπει μία μέρα στο Facebook;  Αυτό δεν παίζει, κάτι μου κρύβει, δεν την πιστεύω!! Και τα συνωμοτικά τηλεφωνήματα για τη συνέχιση των σεναρίων συνεχίζονται  και το μυαλό μου είναι θολό πωπωπωπω!!

Και πάει Τρίτη με την ίδια ανησυχία και στέλνω μήνυμα και παίρνω απάντηση με πιο γλυκό περιεχόμενο, οπότε αρχίζω και εφησυχάζω προς στιγμήν αλλά αν δεν τον ακούσεις τον άλλον, να ακούσεις φωνή, ήχο , τόνο…….δεν πείθεσαι. Και φυσικά αν δεν μιλήσετε να αστειευτείτε messenger …broblem!!!  Με τα πολλά την Τρίτη το βράδυ μιλήσαμε στο τηλέφωνο.

Τελικά ήταν μια χαρά απλά δεν μπήκε Facebook. Καλά υπάρχει και απεργία από το Facebook??? Τι άνθρωποι πια!!! Κοντέψαμε να την βγάλουμε στο amber alert …και τι να πεις ότι φορούσε, αφού δεν την είδες ….!!! Ας γίνει ένα καινούργιο Alert για αυτούς που χάνονται από το Facebook και θα αναφέρουμε ότι το τελευταίο Post ήταν το τάδε!! Έτσι έτσι εξέλιξη φίλε μου!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *