Χοιρινή τηγανιά
Μαγειρεύω

Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα

Μια συνταγή εύκολη και γρήγορη που μπορεί να αποτελέσει και το κυριακάτικο γεύμα χειμώνα-καλοκαίρι!!! Δεν είναι μια απλή χοιρινή τηγανιά αλλά μια χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα που δίνει έξτρα bonus στην συνταγή.

Συστατικά

1 κιλό χοιρινή τηγανιά

300 γρμ.μανιτάρια κατά προτίμηση portobello

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο

2 πράσινες πιπεριές

1 κόκκινη πιπεριά

2 κουταλιές της σούπες μουστάρδα

1 κύβο λαχανικών

Αλάτι, πιπέρι

Λίγο λευκό κρασί

Μισό λεμόνι

Λάδι

Λίγη ρίγανη

Εκτέλεση

Σωτάρουμε την τηγανιά σ’ ένα τηγάνι μέχρι να ροδίσει ελαφρά κατόπιν προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και αφού σωταριστούν και αυτά σβήνουμε με το κρασί!!

Σένα μπολ διαλύουμε την μουστάρδα, τον κύβο, το λεμόνι το πιπέρι και το ρίχνουμε στο τηγάνι μας προσθέτουμε λίγο νεράκι χαμηλώνουμε το μάτι και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας!! Δεν θέλει πολύ ώρα γιατί το κρέας είναι κομμένα σε μικρά κομμάτια. Όταν το τσιμπήσετε με ένα πιρούνι και δείτε ότι μαλάκωσε, σβήνετε το μάτι. Σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.

Καλή σας όρεξη!!

7 Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *