Μια συνταγή εύκολη και γρήγορη που μπορεί να αποτελέσει και το κυριακάτικο γεύμα χειμώνα-καλοκαίρι!!!

Συστατικά

1 κιλό χοιρινή τηγανιά

300 γρμ.μανιτάρια κατά προτίμηση portobello

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο

2 πράσινες πιπεριές

1 κόκκινη πιπεριά

2 κουταλιές της σούπες μουστάρδα

1 κύβο λαχανικών

Αλάτι, πιπέρι

Λίγο λευκό κρασί

Μισό λεμόνι

Λάδι

Λίγη ρίγανη

Εκτέλεση

Σωτάρουμε την τηγανιά σ’ ένα τηγάνι μέχρι να ροδίσει ελαφρά κατόπιν προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και αφού σωταριστούν και αυτά σβήνουμε με το κρασί!!

Σένα μπολ διαλύουμε την μουστάρδα, τον κύβο, το λεμόνι το πιπέρι και το ρίχνουμε στο τηγάνι μας προσθέτουμε λίγο νεράκι χαμηλώνουμε το μάτι και το αφήνουμε να σιγοβράσει!!

Αυτό ήταν κορίτσια!!! Καλή σας όρεξη!!

Μπορείτε να το συνοδέψετε με ρύζι, πουρέ ή ότι άλλο επιθυμείτε !!