Σκέφτομαι & Γράφω

New years eve 2017

Λένε όπως βγαίνει η χρονιά έτσι θα σε βρει και η καινούργια. Έχω να δηλώσω ότι είμαι άλουστη, με φόρμες, τρία δωμάτια γεμάτα παιχνίδια στο πάτωμα, μια κουζίνα με πιάτα βουνό, δύο κάδους άπλυτα που θα σκάσουν και ένα κρεβάτι ασιδέρωτα. Σκέφτομαι τι προλαβαίνω να αλλάξω ή μάλλον τι θέλω να αλλάξω!! Αποφάσισα λοιπόν ότι δεν θέλω να κάνω τίποτα, έτσι θέλω να με βρει η χρονιά γιατί το άλουστη σημαίνει ότι δεν πρόλαβα γιατί έτρεχα όλη μέρα, οι φόρμες ότι θα χουχουλιάσω στο σπιτάκι μου με την οικογένειά μου, η κουζίνα ότι όλη μέρα πηγαινοέρχονται μικροί μεγάλοι και μασουλάνε, τα παιχνίδια στο πάτωμα ότι τα παιδιά μου διασκέδαζαν λίγο πριν και τα άπλυτα και ασιδέρωτα ότι θα τους αφήσω ξεβράκωτους αν συνεχίσουν να αλλάζουν ρούχα με αυτό το ρυθμό!!! Άρα όλα καλά και έτσι θέλω να είμαι και του χρόνου!! Καλά! Για το πολύ καλά ας κάνω κάτι και εγώ!!
Καλή χρονιά με υγεία και περισσότερο χιούμορ! Το χάσαμε και αυτό μαζί με πολλά. Εύχομαι το νέο έτος να ανακαλύψουμε τις χαμένες μας δυνάμεις και μία από αυτές είναι και το χιούμορ!!

3 Σχόλια

  • Τάκης Χειλάκης

    Εμείς πάλι προτιμάμε, ως εικόνες, αυτές που δημοσιεύετε αριστερά, (από το instagram ντε…) στις οποίες εικονίζεστε, εσείς και οι φίλες σας σε βραδινές εξόδους, φορώντας ότι βρήκατε πρόχειρο……. (όπως η φίλη σας με το νυχτικάκι (sic)!!!!)

    • Λινα από το justLina

      Καλή χρονιά κυριε τάκη μας!! Και πολύ καλά κάνετε και προτιμάτε αυτές τις εικόνες!! Να είστε συνδεδεμένος γιατί θα υπάρξουν και άλλες ….μπορεί και με το νυχτικάκι!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *