Σκέφτομαι & Γράφω

Γράμμα στο σύζυγο που έβλεπε Euro!!

Αγαπημένε μου σύζυγε,

ναι ναι σε εσένα μιλάω που τώρα βλέπεις αγώνα και η σκέψη σου όλη είναι αν θα κερδίσει η Γαλλία ή η Γερμανία. Θέλω να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι κάποτε το Euro θα τελειώσει και τότε τι?? Μετά το Euro τι? Θα έρθεις στο σπίτι και θα ξανασυστηθούμε!!! Γιατί μία η δουλειά, μία το euro καλά να είναι το FB που όταν μου λείπεις μπαίνω στο προφίλ σου και βλέπω τις φωτογραφίες  σου. Και σου είπα βάλε καμία πρόσφατη στο προφίλ σου δεν με άκουσες. Έχεις αφήσει αυτές που ήσουν νέος, ωραίος, πράσινα μάτια είναι ο άντρας που αγαπώ!!

Σου γράφω αυτό το γράμμα με την ελπίδα ότι τουλάχιστον θα πάρεις αλληλογραφία στο γραφείο και θα το διαβάσεις οπότε θα μάθεις την κατάσταση του σπιτιού!!! Εμείς εδώ όλοι καλά!!!Τα παιδιά σε ψάχνουν το βράδυ αλλά τους είπα ότι κάθε 4 χρόνια για 15-20 μέρες οι μπαμπάδες εξαφανίζονται με μαγικά (πολύ τους άρεσε και θέλουν να τους δείξω πώς γίνεται, ψάχνω να βρω τι να εξαφανίσω ) και μετά πάλι ξαφνικά εμφανίζονται.!!! Σπουδαίο πράγμα η μαγεία!!! Βέβαια τους είπα ότι όταν εμφανίζονται οι μπαμπάδες μετά για 15-20 μέρες εξαφανίζονται οι μαμάδες αλλά δεν τους άρεσε πολύ. Φρόντισε να τους πείσεις ότι είναι μαγικό!!!

Με πολύ αγάπη,

Η λατρεμένη σου σύζυγος!!!

Υ.Γ  Σε αφήνω φαγητό στην κατάψυξη για καμιά εβδομάδα, μετά ξέρεις……Έχω βάλει καινούργιες φωτογραφίες στο Facebook να μπαίνεις να με βλέπεις, άσε που θα ποστάρω από όπου είμαι για να μην με ξεχάσεις!!! Άντε πάλι εσένα σκέφτομαι!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *