Δεν απολογούμαι βεβαίως βεβαίως απλά ενημερώνω εσάς που μπαίνετε σε μαμαδίστικό αμάξι και μορφάζετε περίεργα!!!

Καταρχήν η μαμά είναι αυτή που κατά βάση κάνει τα δρομολόγια άρα η βενζίνη της τελειώνει συχνά με τα σούρτα φέρτα και τυχαίνει πολλές φορές να μηδενίζει και το κοντέρ. Σε μελέτες που έγιναν από μαμάδες που το άφησαν στο μηδέν για αρκετά χιλιόμετρα, βρέθηκε ότι όντως μετά από λίγα χιλιόμετρα σταματάει τελείως, σβήνει το αμάξι (αν είναι δυνατόν δηλαδή). Υπάρχουν καταγεγραμμένες μαρτυρίες γυναικών που τους συνέβη ευτυχώς κοντά σε βενζινάδικο και όλα κύλησαν ομαλά. Πήγε δηλαδή ο βενζινάς με το μπετονάκι, έβαλε λίγη βενζίνη και η οδηγός πήρε το αμαξάκι της και το πήγε για γέμισμα (αστεία πράγματα, καμία γυναίκα δεν έχει γεμίσει ρεζερβουάρ. Παίζουμε πάντα στα 10 – 20 ευρώ).

Εμένα για παράδειγμα το αυτοκίνητό γεμίζει μόνο όταν το χρειάζεται ο Λάζαρος ο οποίος όταν μου το επιστρέφει  το έχει πάντα γεμάτο και καθαρό με βιολογικό καθαρισμό παρακαλώ. Μην το σχολιάσω το δεύτερο, που έκατσα στη θέση μου και σηκώθηκα βρεγμένη διότι και καθότι δεν στεγνώνει εύκολα.

Το δεύτερο θέμα που θέλω να θίξω αφορά στην καθαριότητα του αυτοκινήτου. Σε ποιο αμάξι μπαίνουν τα παιδιά για τις μετακινήσεις τις καθημερινές; Στης μαμάς που όλα επιτρέπονται. Μπισκότα στο χέρι, κουλούρι με σουσάμι στο χέρι, τοστάκι που δεν φαγώθηκε και το πήραμε στο δρόμο, κέικ που το λιμπιστήκαμε την ώρα που φεύγαμε από το σπίτι και τόσα άλλα που δεν απαριθμούνται και που μπορούν να αφήσουν το στίγμα τους σε ένα μαμαδίστικο αυτοκίνητο. Έχει λοιπόν μια μαμά το χρόνο να αφήσει το αμάξι της για μισή ώρα κάπου για να το καθαρίσει; (Ρητορική η ερώτηση, εσείς οι έξυπνοι που θα βιαστείτε να σχολιάσε “σιγά μωρέ για άλλα και άλλα έχετε χρόνο κλπ” καταπιείτε το σχόλιο παρακαλώ, δεν σας ρωτήσαμε). Η απάντηση είναι όχι φυσικά εκτός αν το συνδυάσει με κάτι ακόμη. Ας πούμε κατέβει αγορά και όση ώρα είναι αγορά αφήσει το αμάξι σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν: 1. Να είναι κοντά στην αγορά το πλυντήριο αυτοκινήτων 2. Να είναι ανοιχτό και 3. Να προλαβαίνει να το κάνει στην ώρα που θέλεις. Άστο σου λέω δύσκολο το εγχείρημα!!!

Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε πολύ εύκολα ότι το αμάξι μιας μαμάς είναι συνήθως βρώμικο, ταλαιπωρημένο και γενικώς ψιλοπαρατημένο. Δεν είναι αυτό που τη χαρακτηρίζει φυσικά και το χρησιμοποεί σαν μεταφορικό μέσο και μόνο.

Επίσης θα παρακαλούσαμε να λείπουν τα σχόλια τα επικριτικά επ’ αυτού γιατί βλέπω να αλλάζουν οι ρόλοι σύντομα και δεν ακούγεται…είναι απειλή!!!!