Τα παιδία παίζει

Νηστική και κατατρεγμένη….

Έχεις κάτσει σε εστιατόριο κυριλέ να φας οικογενειακώς με παρέα ωραία, θέα την θάλασσα να απλώνεται στα πόδια σου, τον ηλιο να λούζει την ματια σου και περιμένεις να φας το τέλειο ψάρι που έρχεται.

Όμως όταν κάνεις σχέδια και όνειρα τι συμβαίνει;; Ο Θεός γελάει!!! Έτσι την ώρα που το ψάρι φτάνει στο τραπέζι και σερβίρεται και βάζεις και το λαδολέμονο-μαγεία απο πάνω, ακούγεται μια φωνή “μαμά κατουριέεεεμαι, δεν προλαβαίνω μαμά μαμάααα” μέχρι να πας και να τον πάρεις είναι ήδη πολυ αργά, εχει κατουρήσει επάνω του με ό, τι αυτό συνεπάγεται!!

Συγνώμη , ντουζιέρες έχετε; Ρωτάς και σε κοιτάνε έντρομοι. Άνθρωποι είμαστε θέλουμε να κάνουμε ενα ντουζάκι βρε αδερφέ. Παραθαλάσσιο μαγαζί είστε. Να, ορίστε, σας κατουρήσαμε τι να κάνουμε τώρα; Φυσικά πλάκα κάνεις και οι υπάλληλοι με τρόμο στο μάτι αλλα με χιούμορ σου δείχνουν ένα μέρος με λάστιχο, για να κάνεις ντουζ τον Γιαννάκο και όλα εντάξει!!Που λέει ο λόγος δηλαδή γιατί όταν κάθεσαι να συνεχίσεις από εκεί που είχες μείνει, το ψάρι παγωμένο και εσύ νηστική περιμένεις να σε αποζημιώσουν τα γλυκά και οντως συμβαίνει. Τα τρως με μανία πριν προλάβουν να τα δουν καν οι άλλοι. Φεύγοντας ο μικρός-Κωνσταντίνος  σαν ευχαριστώ που έφαγε και δούλεψε το έντερο …τα κανει πάνω του και τον αλλάζεις σε έναν καναπέ του μαγαζιού. Πολυ ευγενικοί ολοι και χαμογελαστοί σας ξεπεοβόδισαν !!!

Φεύγοντας καρφώνανε μια οικογενειακή φωτογραφία με απαγόρευση εισόδου….πιο νωρίς είχα δει ενα φλας να αστράφτει αλλα δεν έδωσα σημασία!!! Χαλκιδική δεύτερο πόδι… Έχετε το νου σας να με ειδοποίησετε!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *