Σκέφτομαι & Γράφω

Ένα ακόμη ευχάριστο βράδυ!!!

Δεύτερο χτύπημα στο Φαράγγι της Πετρούσας,  η παράσταση Κοκομπλόκο με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μουτσινά και το υπόλοιπο επιτελείο Βασιλική Ανδρίτσου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αντώνης Κρόμπας, Σοφία Μανωλάκου, Ματίνα Νικολάου.
Όταν παίζει ο Μουτσινάς ξέρεις τι πάς να δεις. Θα απολαύσεις ατάκες, θα γελάσεις με τα μπερδέματα και με τις κινήσεις τις γρήγορες. Έτσι ήταν, τίποτα λιγότερο από αυτό που περίμενα σε χιούμορ με έξυπνες ατάκες, γλώσσα της εποχής. Το χιούμορ του σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι, εμένα μου ταιριάζει οπότε το απόλαυσα. Όσον αφορά την υπόθεση ήθελα κάτι πιο έξυπνο από το αγόρι. Ήταν πολύ κοινή και χιλιοπαιγμένη. Ένα ζευγάρι που κεράτωνε ο ένας τον άλλον και βρέθηκαν όλοι στο ίδιο σπίτι κερατάδες , κερατωμένοι και λοιποί εμπλεκόμενοι και προσπαθούσαν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα, ο καθένας το λόγο της ύπαρξής του εκεί.
Ως γνωστόν σε κάθε παράσταση ή συναυλία πάντα κάποιος εκτός του πρωταγωνιστή κλέβει την παράσταση. Σε αυτήν λοιπόν την παράσταση νομίζω ενώ όλοι ήταν πολύ καλοί, η Ματίνα Νικολάου το γνωστό «λαμπατέρ» ξεχώρισε με την παρουσία της. Ο ρόλος της αβανταδόρικος γιατί η φωνή, το περπάτημα, οι ατάκες ήταν όλα για γέλια. Μπράβο σε όλους και ένα κλικ παραπάνω σε αυτήν.
Ήταν ένα πολύ ευχάριστο βράδυ με γέλιο, γέλιο και γέλιο και επειδή στη ζωή μας αυτό είναι το ζητούμενο, αυτές τις στιγμές μετράμε εμείς, θα προστεθεί στις ευτυχισμένες μας στιγμές!!!

2 Σχόλια

    • justlina

      Θα σε έπαιρνα άνετα για μάνατζερ μου αλλά πιστέυω ότι από εδώ και πέρα μόνο ρόλους μεγαλοκοπέλας θα μπορούσα να παίξω!!Άσε που είμαι και ντροπαλή, αυτό που το πας????

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *