Τα παιδία παίζει

Δόντι, pampers τέλος!

Γυρνάς από τη δουλειά στο σπίτι και πριν προλάβεις να κάτσεις για φαγητό ρωτάς τα παιδάκια σου πως περάσανε! Όλα καλά ειπε η Κατερινούλα και μετά την πρώτη εκτίμηση περάσαμε στη δεύτερη με λεπτομέρειες. Του μεσαίου του βγήκε το πρώτο του δόντι και ο μικρός πρώτη μέρα με σλιπ (όπως λέει και γελάει μόνος του) στον παιδικό και ανταπεξήλθε πλήρως!

Δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις και ποιον να πρωτοφιλήσεις. Τι έγινε ρε παιδια; Μισή μέρα έλλειψα και ήρθαν τα πάνω κάτω στην οικογένεια. Κοσμοΐστορικές αλλαγές συμβαίνουν και εμεις αδυνατούμε να τις παρακολουθήσουμε και λόγω χρόνου και λόγω διάθεσης (η οποία δυστυχώς επηρεάζεται πολλές φορές από πράγματα που δεν μας αφορούν άμεσα αλλα μας χαλάνε). Και ενώ δεν είμαι καμιά μαμά φοβερή και τρομερή ή πάνω από τα παιδιά συνέχεια ή τέλος πάντων από τις μάνες-θυσία της παλιάς σχολής, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι πολυ απογοητεύτηκα που δεν ήμουν εγώ η πρώτη που είδε το Γιαννάκο κουτσοδόντη ή η πρώτη που πήγε τον Κωνσταντίνο τουαλέτα.

Στο σημείο αυτό συνειδητοποιείς για μία ακόμη φορά πόσους λόγους είχες να χαρείς σήμερα και εσύ που δεν το ήξερες μιζεριαζόσουν!

Έτσι είναι κορίτσια θέλαμε να βγούμε στην αγορά εργασίας που αν με ρωτάτε πολύ καλά κάναμε για χίλιους λόγους αλλά να ….που ναι το δοντάκι του Γιαννάκη οεο;;;

Υ.Γ Εντάξει της υπερβολής το συναίσθημα αλλά το νιώσαμε κυρίες και κύριοι τι να κάνουμε, το νιώσαμε και το μοιραστήκαμε!!!

Βέβαια να τα λέμε όλα, έκανε τόση φασαρία όλο το μεσημέρι ο Γιαννάκος που μου ρχεται να του βγάλω τα υπόλοιπα δόντια με το χέρι αλλά αυτό θα αποτελέσει άλλο άρθρο…..Οι 50 μαύρες σκέψεις μια μάνας….και επίσης αυτό που λέω pampers τέλος, ψέμα μεγάλο.  Το έβαλα για να κάνει τον τίτλο πιο τρανταχτό. Το πάει μία μέσα μία έξω, μία πάνω του – μία τουαλέτα!!! Ξέρω ξέρω με λυπάστε λίγο……

One Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *