Σκέφτομαι & Γράφω

Single woman στα 30

Single στα 30 μου είπε. Και; Που είναι το περίεργο; τη ρώτησα.
Συζητώντας καταλήξαμε ότι single γυναίκα στα 30 σημαίνει ότι είσαι σε μια παραγωγική και δημιουργική ηλικία με μια δουλειά άρα δικό σου πορτοφόλι, άρα οικονομική ανεξαρτησία, άρα κυρία του εαυτού σου! Αν μένεις με τους γονείς σου θα έχεις σίγουρα ένα δικό σου δωμάτιο γιατί αλλιώς θα κόβεις φλέβα κάθε που ξημερώνει και βραδιάζει. Αυτή είναι η μοναδική σου έξτρα απαίτηση γιατί μετά τη δουλειά βρίσκεις φαγητό έτοιμο, ξεκουράζεσαι και έχεις όλο το απογευματόβραδο για χόμπι και φίλους. Αν οι φίλοι και φίλες σου είναι όλοι παντρεμένοι είναι λίγο πίκρα γιατί ο χρόνος τους περιορισμένος ενώ ο δικός σου άπλετος. Από ότι κατάλαβα όμως λίγο δύσκολο οπότε θα έχεις φίλες singles επίσης άρα κυλάει με κάποιον τρόπο η εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο με ταξιδάκια, εξόδους καφεδάκια, ποτάκια.
Αν μένεις μόνη σου από άποψη ελευθερίας είναι πολύ καλύτερα φυσικά γιατί μπορείς να φέρεις και φίλους σπίτι χωρίς να περάσεις από ανάκριση τρίτου τύπου με το φακό στα μούτρα. Το αρνητικό σε αυτή την περίπτωση είναι φυσικά ότι χάνεις την ευκολία του φαγητού και των υπόλοιπων οικοκυρικών (πλένω, μαγειρεύω, σιδερώνω) εκτός και αν, που παίζει και το στερνό σενάριο, να είναι κάπου δίπλα η μανούλα και να εκπληρώνει από μια απόσταση ασφαλείας τα μαμαδίστικα «χρέη» λέμε τώρα γιατί αν με ρωτάς είναι ντροπή αυτό. Αφού μένεις μόνη να έχεις και τον έλεγχο του σπιτιού σου αγάπη!!! Ε ναι!!!
Και πάμε στο γκομενικό που είναι και το φλέγον θέμα. Το πρόβλημα είναι ότι σε αυτή την ηλικία σου την πέφτουν κατά βάση πιπίνια που μόλις τελείωσαν τις σπουδές τους να τους παρηγορήσεις για την κρίση στην Ελλάδα. Εσύ θέλεις να παντρευτείς να νοικοκυρευτείς και αυτοί να κάνετε τους ερωτευμένους πιγκουίνους όλη μέρα!! Που αν αυτό θέλεις και εσύ κανένα πρόβλημα και κάντο να το ευχαριστηθείς και να απολαύσεις αλλά συνήθως για την γυναίκα είναι η ηλικία που θέλει να κάνει ένα δεσμό που θα έχει καλώς εχόντων των πραγμάτων μια σοβαρή εξέλιξη δηλαδή το γάμο. Οι γονείς έχουν αρχίσει να σε πρήζουν ότι περνάνε τα χρόνια και ποιος είναι ο σκοπός σου σε αυτή τη ζωή, κάνε μας τουλάχιστον ένα εγγόνι λες και είναι δώρο από μένα για σένα με αγάπη. Έτσι όπως τα βλέπω τα νέα κορίτσια δεν πτοούνται κιόλας από τα άγχη των γονιών τους και πολύ καλά κάνουν γιατί φτάνει πια αρκετά κόμπλεξ δικά τους πλήρωσαν οι επόμενες γενιές, οπότε ξεκαθαρίζουν ότι από εμένα μην περιμένετε πολλά πολλά αν έρθει και αν τύχει και αν αν αν.
Το άλλο θέμα είναι γιατί τους τις πέφτουν μόνο οι μικρότεροι και όχι οι συνομήλικοι ή οι μεγαλύτεροι. Η μία εξήγηση είναι ότι επειδή οι άντρες είναι λιγότεροι κάποιες τους έχουν καπαρώσει. Η άλλη εξήγηση είναι που ισχυρίζονται και οι γυναίκες ότι γενικώς οι άντρες δεν την πέφτουν στις γυναίκες και πιστεύω ότι είναι μια ηλικία αυτή του άντρα (30+) που αρχίζουν να έχουν μια συστολή στην συμπεριφορά τους και στον τρόπο που θα πλησιάσουν ή που θα γνωρίσουν μια γυναίκα.
Και είναι δύσκολο όταν γυρνάς το βράδυ στο σπίτι και ένα ακόμη βράδυ γέρνεις στο μαξιλάρι μόνη σου γαμώτο!! Θέλει δύο η ζωή, να μοιράζονται οι στιγμές!!
Δεν βγαίνει άκρη έτσι αγόρια!!! Βγείτε, μιλήστε, φλερτάρετε, υπάρχουν κορίτσια εκεί έξω που θέλουν να ερωτευθούν, να αγαπήσουν και να αγαπηθούν!!!

Viens Vite!!! Vite λέμε!!!

2 Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *