Αγαπημένοι μου άντρες δεν χρειάζεστε συμβουλές γιατί τα καταφέρνετε και μόνοι σας άψογα απλά αναφέρω ένα από τα πολλά που μπορείτε να μας κάνετε και να μας ρίξετε στα τάρταρα κατευθείαν!!
Εδώ και καιρό καταλαβαίνω ότι το δερματάκι μου στο πρόσωπο δεν είναι πια τσίτα. Έχει χάσει τη λάμψη του, την γυαλάδα του, αφυδατώθηκε, έχει αμέτρητες γραμμές έκφρασης και εν ολίγοις κοιτάζομαι και τρομάζω. Σκέφτομαι λοιπόν να ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά με αυτό το θέμα και να αρχίσω να κάνω καμιά μασκούλα από αυτές τις ωραίες που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα για πρόσωπο σφριγυλό και λαμπερό.
Πάω και παίρνω 2-3 από αυτές τις καλές που από 40 υπόσχονται να με κάνουν 20 βαριά βαριά. Πάω για Σαββατοκύριακο στο εξοχικό στη μανούλα όπου είναι μια καλή ευκαιρία να κάνω πράγματα για μένα, πράγματα που στο σπίτι μου δεν βρίσκω ποτέ το χρόνο και μέσα σε αυτά είναι και η περιποίηση προσώπου.
Η ώρα της μεταμόρφωσης έφτασε. Μόλις έχω κάνει λοιπόν ένα χαλαρωτικό μπανάκι και αποφασίζω ότι τώρα που άνοιξαν οι πόροι είναι καλό να κάνω μια μάσκα να γίνω τσίτα μπόμπα στο πρόσωπο, να φεγγοβολώ. Πασαλείφομαι και κάθομαι στο μπαλκόνι περιμένοντας τα αποτελέσματα της μάσκας που υπόσχεται να μου επαναφέρει την νεανικότητά μου. Εκείνη την ώρα περνάει ένας κύριος από κάτω και αρχίζει να μου μιλάει γιατί νομίζει ότι είμαι η μαμά μου………….  Εντάξει θαύματα κάνει η μάσκα. Περιμένεις να γίνεις 20 και ξαφνικά νιώθεις 70!!!!

Θα μου πεις βέβαια και ο κύριος που πέρασε συνομίληκος της μαμάς ήταν άρα πόσο καλά να βλέπει ο άνθρωπος, ας μην έχουμε και υπερβολικές απαιτήσεις. Από την άλλη αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

Όπως και να έχει η ουσία παραμένει μία εκτός από το ότι δεν υπάρχει αθανασία ….πόσο γομάρια είστε ανεξαρτήτου ηλικίας!!!

Με τσάκισε και την ψυχολογία και την μάσκα από τα γέλια!!