Πάντα με εντυπωσίαζε και εξακολουθεί να με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μια φυσική ξινίλα στο πρόσωπο. Είναι αυτοί που δεν συμπαθιούνται με τίποτα πριν καν μιλήσουν και η αλήθεια είναι ότι δεν θες να μιλήσουν γιατί σου τη σπάνε ήδη με την παρουσία τους.

Θα αναφερθώ σε γυναίκες γιατί εντάξει ας το παραδεχτούμε μεταξύ μας, είμαστε πιο ξινές από τα αγόρια. Βέβαια είναι λογικό αν σκεφτείς ότι αριθμητικά είμαστε πολύ περισσότερες. Τέλος πάντων στο θέμα μας.

Είναι αυτή που όταν έρχεται στην παρέα καταρχήν δεν θα χαμογελάσει ακόμη και αν σε δει να έχεις το χαμόγελο του τζοκερ. Θα μιλήσει μόνο για να πει εξυπνάδα ή να προσβάλει ή να θίξει κάποιον. Θα κάνει μορφασμούς όταν μιλάει κάποιος και δεν της αρέσει αυτό που ακούει, μορφασμούς τύπου «ωχ τι βλακείες λέει, μην μας πρήζεις» κλπ . Θα έχει αυτό το ύφος ότι δυσανασχετεί μεν αλλά αν ακούσει κάτι και την ταράξει θα πει την ξινίλα της.  Είναι συνήθως και αυτή που έχει δεμένο στο βρακί της έναν άντρα… και κατ ‘εμέ πολύ καλά κάνει αφού τον βρήκε και τον έδεσε!!!

Υπάρχει φυσικά η πιθανότητα αυτό που φαίνεται να μην είναι αυτό που ισχύει και η πρώτη εντύπωση να είναι λανθασμένη και αυτό είναι ευτύχημα!! Φάτσα ξινή με καρδιά αγγέλου, το λες και σπάνιο φαινόμενο αλλά μπορεί και πιθανό!!!

Εμείς που έχουμε αλλεργία στο ξινό να τις αποφεύγουμε αυτές τις περιπτώσεις!!

Άντε κουκλίτσα μου, άδειασε μας την γωνίτσα…….τίποτα σε γλυκό παίζει???