Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!!! Τείνω να πιστέψω ότι στραβά αρμενίζουμε. Δίνουμε αξία σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν, δίνουμε σημασία σε λόγια που λέγονται για να λέγονται, δίνουμε σημασία σε πράγματα ανούσια, δίνουμε σημασία σε φιλίες του fb, δίνουμε χώρο σε ανθρώπους που δεν αξίζουν ούτε μισό χιλιοστό της καρδιάς μας, δίνουμε λόγο σε ανθρώπους που δεν έχουν να πουν τίποτα και σε εκείνους που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σε κρίνουν χωρίς να έχουν κοιτάξει έστω μία φορά στον καθρέφτη να δουν τον αληθινό τους εαυτό,  δίνουμε εξουσία σε ανθρώπους που μόλις την παίρνουν την κάνουν σημαία για προσωπική τους χρήση, δίνουμε χρόνο σε κάποιους που κάποτε δεν θα χαραμίζαμε ούτε ένα δευτερόλεπτο, δίνουμε αγάπη σε ανθρώπους που δεν αξίζουν ούτε έναν κόκο από το απόθεμά μας, δίνουμε φιλία σε ανθρώπους που κάποτε δεν θα τους μιλούσαμε καν, δίνουμε κατανόηση σε ανθρώπους που το μόνο που καταλαβαίνουν είναι ό, τι περιστρέφεται γύρω από αυτούς.

Εφιστώ την προσοχή σας διότι η ζωή είναι μικρή και η σπατάλη ενέργειας με όλα τα παραπάνω πάρα πολύ μεγάλη. Το θετικό είναι ότι όλα στη ζωή είναι επιλογές και τις  περισσότερες αν όχι όλες μπορούμε να τις διορθώσουμε πολύ απλά.

Υπάρχουν μαγικά κουμπιά παντού, στο μυαλό, στην καρδιά, στο τηλέφωνο, στον υπολογιστή. Κάποια τα ξέρουμε και τα πατάμε πιο εύκολα και κάποια η ζωή μας μαθαίνει ότι αξίζει τον κόπο να τα πατήσουμε και αυτά.

Μη διστάζετε!!! Βάλτε στόχο τη νέα χρονιά που έρχεται  να μην κρατάτε τίποτα περίσιο στη ζωή σας!!! Κάντε delete σε όσους σας χαλάνε, σε όσους σας ρίχνουν τη διάθεση, σε όσους θεωρείται περιττούς στη ζωή σας, σε όσους θέλουν μόνο να πάρουν, σε όσους δεν αξίζουν ούτε ένα δευτερόλεπτο παραπάνω και σε όσους σας έκαναν delete απλά ευχαριστείστε τους που σας έκαναν τη χάρη!!!

Κρατείστε τις πιο ζεστές αγκαλιές και τα πιο γλυκά φιλιά για όλους αυτούς τους μικρούς και τους μεγάλους που έχετε γύρω σας και σας κάνουν να χαμογελάτε ακόμη και στη σκέψη τους!!!