Δεν είναι ότι πιο ευχάριστο αλλά έρχονται και αυτές οι μέρες που δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθείς με ορισμένους ανθρώπους όσο καλή πρόθεση και διάθεση να έχεις γιατί πολύ απλά έχουν αποφασίσει από πριν ότι δεν θέλουν να ακούσουν….μιλάς, εξηγείς, προσπαθείς, τίποτα! Είναι η γνωστή «σφήνα στον εγκέφαλο» με την οποία μην μπεις στον κόπο να αναμετρηθείς, δεν έχεις ελπίδα!!! Απορείς και αναρωτιέσαι μήπως είναι σαν την αρρώστια που πρέπει να κάνει τον κύκλο της, κάποιοι αποφεύγουν τα φάρμακα γιατί νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα και αντί τελικά να έρθει η ίαση σε δύο ημέρες έρχεται σε δέκα, ταλαιπωρώντας φυσικά και άλλα ανθρώπινα όντα γύρω τους.

On top of everything αντιλαμβάνεσαι ότι προφανώς τους ευχαριστεί πολύ να βλέπουν ότι σου έχουν χαλάσει την ημέρα, ποια ημέρα δηλαδή, δεν λες καλύτερα εβδομάδα ολόκληρη; Εκεί σε αποτελειώνουν και φεύγει και το τελευταίο κομμάτι δύναμης που σου είχε απομείνει και πίστευες ότι θα σώσει τον ταραγμένο σου ψυχισμό, άστο! Μαύρη πλερέζα, μαινόμενος ταύρος με όλους που εννοείται ότι δεν έφταιξαν σε τίποτα αλλά πληρώνουν την νύφη. Και γιατί παρακαλώ; Επειδή κάποιοι είναι τόσο εγωκεντρικοί και έχουν ένα σωρό κολλήματα (αυτοί έτσι είναι και καλά κάνουν) εσύ γιατί πέφτεις στην παγίδα και αφήνεις να σου χαλάνε το σύστημα;

Γιατί χρυσέ μου άνθρωπε περνάς μαύρες μέρες και ζεις την εβδομάδα των παθών; Ευτυχώς κάποια στιγμή το μυαλό σαν να βαρέθηκε όλη αυτή την ανοησία και αρχίζει να σου στέλνει σήματα να κουνήσεις λίγο το κεφαλάκι σου (το οποίο σημειωτέον εν προκειμένω δεν έχει «σφήνα») και να συνέλθεις και να τα γράψεις όλα αυτά στα παλιά σου τα υποδήματα, άλλωστε τέτοιου είδους συμπεριφορές περίτρανα δηλώνουν ότι και εσένα σε έχουν γραμμένο προ πολλού, αλλά μάλλον πρέπει να φτάσεις στα όρια της σύγχυσης και της στενοχώριας για να το δεις και να το εμπεδώσεις επιτέλους….καλά παθαίνεις καρδιά μου, ε μα! Σιγά μην σε υπολογίσουν όπως τους υπολογίζεις! Και τα είπε η JustLina πριν λίγο καιρό «να καταλάβετε, τι σας ζητήσαμε;»

Ωραία εβδομάδα που περάσαμεεεεεεε…!!και εις άλλα με υγεία και αντοχή! Εννοείται πως όχι!!! Ως γνωστόν όλοι αλλά μεταξύ αυτών και τα κορόιδα έχουν ψυχή…!

Τάδε έφη η Μπέτυ από Θεσσαλονίκη γαμώτη μου!!!