Όπως θα έχετε καταλάβει στο site αυτό γράφουν κατά πλειοψηφία γυναίκες πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεδιπλωθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στη διαδρομή της ζωής τους παρόλο που δεν το δείχνουν και ζουν το δράμα τους μόνες τους.

Ας εξηγηθώ όμως για να γίνω πιο σαφής. Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα (που δεν υπάρχει και ελπίδα να αλλάξει και κάτι) η μόνη περίοδος μέσα στο μήνα που μπορεί μια γυναίκα να ζυγιστεί, να έχει το σωστό βάρος και να ζει χωρίς ορμονικές διαταραχές είναι μια εβδομάδα. Άκουσον άκουσον κυρίες και κύριοι!!!

Μία εβδομάδα πριν την περίοδο έχεις κατακράτηση, τρως σαν το μοσχάρι ό,τι βρεις μπροστά σου, νιώθεις πρησμένη σαν ελέφαντας. Σου έρχεται περίοδος, έχεις πάλι κατακράτηση, ξεφουσκώνεις γενικώς αλλά η κοιλιά σου είναι ακόμη ψιλοπρησμένη, δεν χωράς πουθενά, λερώνεις τα πάντα και έλεος παναγιά μου. Μία εβδομάδα μετά είσαι καλά. Είναι η εβδομάδα που ζυγίσεσαι, φοράς ό,τι θέλεις, πηγαίνεις γυμναστήριο άνετα και νιώθεις τέλεια. Την επόμενη εβδομάδα πονάει η κοιλιά σου, πεινάς, έχεις ωορρηξία, πάει και αυτή. Και την επόμενη ξαναήρθαμε στην πρώτη εβδομάδα αυτήν πριν την περίοδο.

Δηλαδή τι ζούμε και εμείς οι δόλιες!!! Μια εβδομάδα μόνο μέσα στο μήνα ζούμε φυσιολογικά και έρχονται μετά οι άντρες και απορούν γιατί έχουμε νεύρα????

Τι απορείς μανίτσαμ?? Φόρα μισή ώρα μια σερβιέτα τώρα που καλοκαίριασε κιόλας να σου πω εγώ τι εστί βερίκοκο!!! Ή ξεκίνα δίαιτα τη λάθος εβδομάδα και ενώ εσύ δεν τρως και κάνεις τη διατροφή σου σωστά να μην έχεις χάσει επί τρεις εβδομάδες ούτε γραμμάριο. Για πες?? Θα είσαι καλά???

Πήγαινε ζευγάρι φίλοι στη διαιτολόγο μαζί. Έχανε η γυναίκα 500 γραμμάρια το μήνα και ο άντρας 5 κιλά. Κάπως έτσι γίνονται τα εγκλήματα και απορεί ο κόσμος. Ήταν καλό κορίτσι και ήσυχο, δεν της φαινότανε καθόλου!!!!