Σκέφτομαι & Γράφω

Η μαμά μου έκανε Facebook, instagram και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο

Βλέπεις στα αιτήματα φιλίας ένα Roula Tsismetzi και σκέφτεσαι ότι σου κάνει πλάκα κάποιος. Η φωτογραφία κάτι σου θυμίζει αλλά και πάλι αμφισβητείς και αυτό που βλέπεις γιατί λες μέσα σου …αποκλείεται να είναι η γνωστή Roula Tsismetzi – η μαμά μου!!! Έκανε η μαμά μου Facebook; 

Πάνω από όλα ψυχραιμία

Παίρνω τηλέφωνο να ζητήσω απαντήσεις και η μανούλα έτοιμη να κάψει τη φίλη της που της το έκανε «Η Μαρία μου το έκανε και τώρα δεν ξέρω και τι κάνω». Στο καπάκι έρχεται αίτημα από instagram!!! Αναφωνείς μέσα σου «Έλεος» δεν υπάρχει σωτηρία από πουθενά. Το twitter έχω καιρό να το ανοίξω και τρομάζω ήδη στη σκέψη να τη δω και εκεί μπροστά μου.

Εννοείται ότι ακολούθησαν αιτήματα φιλίας στις φίλες μου οι οποίες το διασκεδάζουν πια στέλνοντας μου μηνύματα για την εξέλιξη της μητέρας που ανεβάζει πλέον και τραγούδια στο FB. Και νεκρούς θα αναστήσει τώρα!!

Το καλύτερο φυσικά είναι αυτό που συμβαίνει καθώς προσπαθεί να μάθει διάφορα μόνη της, από το να στέλνει ένα μήνυμα στο messenger, να σχολιάσει κάτω από μια ανάρτηση ή να ανεβάσει κάτι στον τοίχο της.

Το πρώτο χτύπημα

Η πρώτη “πατάτα” έρχεται σχολιάζοντας κάτω από μια ανάρτηση μου «Λινάκι αυτό το άρθρο δεν μου άρεσε πάρα πολύ». Τηλέφωνο το Λινάκι στη μανούλα : « Ρε μάνα, εσύ θα γράφεις τα καλύτερα από κάτω και πόσο τέλεια είμαι. Όταν σχολιάζεις τα βλέπουν όλοι». Απάντηση «Αλήθεια; Εγώ νόμιζα μόνοι μας μιλάμε»…και παθαίνεις το μίνι εγκεφαλικό για να έρθει το μήνυμα στο instagram να σε αποτελειώσει και να βρίσκεσαι τώρα πια στην αποθεραπεία αφού συνήθισες τα χτυπήματα της μοίρας!!!

Το δεύτερο χτύπημα

Το πρώτο μήνυμα στο instagram ήρθε με ερώτηση «Την Κυριακή γιατί δεν ήρθες στην εκκλησία;». Την άλλη Κυριακή με βλέπω να ανεβάζω φωτογραφία από εκκλησία να δω τι θα βρει να στείλει αν και ξέρω ήδη «Καλά γιατί δεν ήρθες στην Μητρόπολη που σου κράτησα και θέση».

Θεάρα η μανούλα και με αυτά και με αυτά η επικοινωνία μας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Καταρχήν έχω κερδίσει μια καρδούλα σε κάθε post και φωτογραφία, σχολιάζει τις αναρτήσεις μου, μου στέλνει μηνύματα στο instagram όταν βλέπει τις ιστορίες ή τις φωτογραφίες μου τα οποία μηνύματα συνοδεύονται πάντα από ηθικά διδάγματα. Τώρα ανακάλυψε και το λογαριασμό του justlina στο Facebook και στέλνει και εκεί μηνύματα. Ντου από παντού εν ολίγοις.

Μάνα έχεις να δώσεις στο κοινό πολλά και η κόρη σου θα σου αφιερώσει πολλά άρθρα με πρώτο και καλύτερο αυτό και την είσοδό σου επιτέλους στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης!!!

(Μανούλα, δεν φταίω εγώ, προκάλεσες τη μοίρα σου . Πρόσεχε τι θα γράψεις από κάτω έτσι; Δεν είμαστε οι δυο μας!!!Και εγώ είμαι η κόρη σου που αγαπάς πολύ…απλή υπενθύμιση!)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *