Σκέφτομαι & Γράφω

Γυναίκες εν δράσει

Κορίτσια ας πούμε αλήθειες τουλάχιστον μεταξύ μας και ειδικά σε εποχή εκπτώσεων! Κατεβαίνουμε αγορά και ψωνίζουμε. Γυρνάμε σπίτι και μας ρωτάει ο σύζυγος ποσά ξοδέψαμε. Υπάρχει περίπτωση να έχει μάθει ποτέ σύζυγος το πραγματικό ποσό; Ερωτώ και θέλω μια ειλικρινή απάντηση.

Ελάχιστες φορές. Εντάξει αν έχει μπει χέρι στην πιστωτική είναι λογικό να γνωρίζει τουλάχιστον το ένα ποσό. Υπάρχει όμως πάντα και το ρευστόν, το φέσι σε γνωστό μαγαζί (αν είναι φίλη μας κάνει και δόσεις). Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρούμε τον τρόπο να πάρουμε αυτό που θέλουμε και χωρίς να το μάθουν ποτέ.

Το γέλιο είναι φυσικά όταν τα εμφανίζεις. Και αν είναι κανένας άσχετος που δεν συγκρατεί ρούχα οκ αν όμως είναι ψωνάρα και παρακολουθεί και αυτός τι φοράμε και ποτέ το βάλαμε τελευταία φόρα τότε δύσκολα τα πράγματα.

Η ατάκα του τύπου «Καλά δεν το θυμάσαι; Το έχω ξαναβάλει, παλιό είναι!» σαν απάντηση στην ερώτηση παγίδα «καινούργιο;». Αν δούμε ότι τσιμπάει, άπλα το συνεχίζουμε και το χοντραίνουμε αν χρειαστεί «Εμ βεβαία τόσο σπάνια που βγαίνουμε έχω ξεχάσει και τα ρούχα μου. Φυσικά για μένα χρόνος ελεύθερος δεν υπάρχει. Όλο δουλειά. Εγώ ψυχή δεν έχω; Αλλά έτσι είναι, για τους φίλους σου πάντα βρίσκεις χρόνο για μένα όμως ποτέ!! Άντε και δεν θέλω να χαλάσουμε σήμερα τη βραδιά μας!»

Σε αυτό το σημείο έχει ήδη ξεχάσει από που ξεκίνησε η κουβέντα, έχει μετανιώσει 100% που μίλησε και άπλα σκέφτεται τι το ‘θελε, δεν μασούσε καλύτερα!!

Εσύ όμως κυρία…. Αποπροσανατόλισες την κουβέντα και τώρα ήρεμη ξεκινάς για την έξοδο!!

Καλή διασκέδαση με τα καινούργια σου!

2 Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *