Σκέφτομαι & Γράφω

Δωμάτιο με θέα αλλά χωρίς σίτα!!!

Ως καλός άνθρωπος που είμαι και ως παθούσα οφείλω να σας επιστήσω την προσοχή τώρα που κάποιοι τυχεροί κανονίζετε τις διακοπές σας και κλείνετε δωμάτια σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα.
Είναι να απορείς δηλαδή όταν πας για καλοκαιρινές διακοπές με θερμοκρασίες που έχουν χτυπήσει κόκκινο και το δωμάτιο δεν εχει σίτα!! Τι πιθανότητες έχεις να κοιμηθείς αν έστω και ένα κουνούπι ζουζουνίζει όλο το βράδυ μέσα στο αυτί σου. Και τίποτα να μην σου κάνει από τσίμπιμα (που αποκλείεται αλλά λέμε να ειναι χορτάτο) σου εχει τσαταλιάσει τα νεύρα!!
Οι επιλογές λοιπόν είναι οι εξής : α) ανοίγεις air contition (που συνήθως επειδη ο χώρος είναι μικρός θα σε χτυπάει κάπου και θα ξυλιάσεις),  β. κλείνεις πόρτες παράθυρα και σιγοψήνεσαι στο δωμάτιο (ξυπνάς ίσα με δύο κιλά ελαφρύτερος απο τον ιδρώτα), γ. ανοίγεις παράθυρα και πόρτες και απολαμβάνεις το δροσερό αεράκι (λέμε τώρα) αλλά δεν κλείνεις μάτι γιατί σε φαγουρίζουν, σε τσιμπάνε, σε ζουζουνίζουν διάφορα. Θα μπορούσε καποιος να πει οτι υπάρχει καη η λύση της ταμπλετας στην μπρίζα αλλά μεταξύ μας δε το λες λύση το δηλητήριο ειδικά σε κλειστό χώρο και δη στον ύπνο!!
Ερώτηση προς ιδιοκτήτες δωματίων χωρίς σίτα: πάτε καλα μωρέ;;  Στο φινάλε αν το θέμα είναι οικονομικό υπάρχει και η έξυπνη σίτα, τόση διαφήμιση τζάμπα πήγε?  Τέλος πάντων βάλτε κάτι να μας παραμυθιάσετε…..

5 Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *