Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσω τα απανταχού αρσενικά ότι όλα αυτά που έχουμε πει κατά καιρούς για γοητεία στον άντρα είναι όλα ψέματα. Υποθέτω ότι κάποια για να κάνει τον φίλο της που θα ήταν χάλια να νιώσει λίγο καλύτερα θα του είπε α η κοιλιά σου γοητεία, α η φαλάκρα σου τέλεια καθρεφτίζομαι, α το γκρίζο μαλλί τέλειο γοητεία εσύ και ο George Clooney.

Ποια γοητεία αγάπη?? Τι εννοούμε γοητεία δηλαδή? Έχει χάσει και η λέξη το νόημά της. Αν με ρωτάτε, που δεν με ρωτάτε αλλά τα λέω από μόνη μου, γοητεία είναι στον Ριτσαρντ Γκηρ όλα, όχι στον  Χ, Ψ (ονόματα να μη λέμε, υπολήψεις να μην θίγουμε) που σκάει μύτη στην παραλία με την κοιλάρα δυο μέτρα, το μαλλί γουλί, την τρίχα μέχρι τη Θάσο και όλα μια χαρά και εσύ έχεις ξεσκιστεί όλο το χειμώνα στα γυμναστήρια, στη διατροφή, στις κρέμες και ότι άλλο υπάρχει για να βγεις παραλία. Όχι κουκλίτσα μου, είσαι θεά και αυτός που είναι δίπλα σου δεν είναι γοητευτικός…είναι απλά χοντρός, μεγάλος κοκ άσχετα αν εσύ τον αγαπάς. Εγώ μαζί σου, στην αγάπη και τον έρωτα πάω πάσο. Αλλά να λέμε αλήθειες . Δηλαδή τους δώσαμε πάτημα να λένε ότι όλα είναι γοητεία και εμείς τρέχουμε και δεν φτάνουμε!!!! Όχι η κοιλιά μου λίγο φουσκώνει, όχι ο κώλος μου λίγο έπεσε, όχι η κυτταρίτιδα μου, όχι οι τρίχες μου, όχι να βάψω ρίζα, όχι  να κάνω φτέρνες.  Εεεεεε έλεος!! Και σε βλέπει και σου λέει κανένα θεικό τύπου «έχεις ραγάδες??» Ναι ρε φίλε, έχεις πρόβλημα??? Θες να μιλήσουμε για την μπυροκοιλιά σου???? Είδα και κάτι παλληκάρια  με six pack ….θα σε ενδιέφερε το θέμα??? Όχι αν θες να το συζητήσουμε!!!

Ανακεφαλαιώνοντας έχω να πω ότι είμαστε αγχωμένες, ανασφαλείς φουλ, κομπλαρισμένες και αυτοί απλά γοητευτικοί . Σηκώνοντας το λάβαρο της επανάστασης ………είμαστε εμείς Θεές και αυτοί απλά χοντροί, κοντοί, αγύμναστοι, φαλακροί και ό,τι άλλο…..αλλά τους αγαπάμε !!!