Όπως τα ερωτευμένα ζευγαράκια που έχουν κάθε μήνα επέτειο κάπως έτσι σας λέω και εγώ ότι σήμερα το Justlina.gr κλείνει ένα μήνα στο διαδικτυακό αέρα. Αυτός ο αέρας που μας έχει πάρει τα μυαλά (όσα είχαν μείνει δηλαδή) και δεν λέμε να προσγειωθούμε!!!

Τι να πω για αυτόν τον μήνα, είχε από όλα!! Η χαρά της δημιουργίας και της ελεύθερης έκφρασης  διαδέχτηκε το άγχος της αποδοχής και μετά συνειδητοποιώντας τον πραγματικό λόγο δημιουργίας και ύπαρξης του justlina πάλι χαρά και μόνο χαρά.

Η σύσφιξη σχέσεων με τις φίλες για την αναζήτηση θεμάτων και νέων πραγμάτων. Οι απολαυστικές μας συναντήσεις εν μέσω εκτέλεσης συνταγών και φωτογράφισης και η ατάκα που παίζει πλέον μόνιμα μόλις ακούμε ή λέμε ή συζητάμε κάτι «Άρθρο!!!» για να πάρουμε την αγανακτισμένη απάντηση των γύρω μας «Έλεος πια όλα άρθρο άρθρο». Η εξάσκηση των γειτόνων, φίλων και συγγενών στην μαγειρική,  φωτογραφία και τη διακόσμηση. (Με τον καιρό θα αρχίσουμε τις βραβεύσεις και ποιος τους πιάνει μετά!). Αυτά είναι λίγα από τα θετικά που μπορώ να σκεφτώ.

Αρνητικά δεν υπάρχουν γιατί όταν κάτι το ξεκινάς με αγάπη και τρέλα την ώρα που μέσα στο μυαλό σου ξεπροβάλλει το πρώτο αγκάθι εσύ γυρίζεις πάντα στην πρώτη σου σκέψη και το κόβεις από τη ρίζα (το αγκάθι βεβαίως βεβαίως).

(Σε αυτό το σημείο βγάζω το χαρτάκι που κρατάω σφιχτά στο χέρι, το ανοίγω και διαβάζω αυτά που έγραψα: «Ευχαριστώ τη μαμά μου που ήταν πάντα δίπλα μου, τον άντρα μου και τα παιδιά μου που με ανέχονται, τους φίλους μου που είναι πάντα εκεί, όπου και αν γυρίσω το βλέμμα μου και φυσικά τους συνεργάτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα έφτανα ως εδώ, να κρατάω στα χέρια μου το αγαλματάκι αυτό. Σε όλους αυτούς αφιερώνω το Όσκαρ!! Σας αγαπώ!». Εδώ συγκινούμαι και σηκώνεται όλο το θέατρο και με χειροκροτεί !!)

Θέλω να βγει ένας και να μου πει ότι δεν το φαντάστηκε ποτέ αυτό. (ελπίζω να είμαστε πολλοί…….)

Εγώ και οι φίλοι μου σας ευχαριστούμε και σας προειδοποιούμε ότι μπορεί εσείς να είστε το επόμενο άρθρο!!! Μέχρι τότε συνεχίστε να μας διαβάζετε και ….πού ξέρετε!