Γιατί κάθε χρόνο τέτοια εποχή νιώθω όλο και πιο χοντρή και άσχημη; Από το Πάσχα είχα αρχίσει να σκέφτομαι τον τρόπο  που θα με κάνει να νιώσω όμορφη αδύνατη και γεμάτη  αυτοπεποιθηση. Είχα εφοδιαστεί με όλα τα σούπερ ουαου τέλεια προϊόντα που σβήνουν την κυτταρίτιδα, σφίγγουν το σώμα, ανορθώνουν τα πεσμένα (αν υπάρχουν) και γενικώς σε κάνουν μοντέλο. Γραφτηκα σε γυμναστήριο, σε χορευτικό σύλλογο, σε ινστιτούτο μασαζ…
Τίποτα απολύτως δεν με βοήθησε …γιατί αν δε στρώσεις το “μέσα σου” κυρά μου, όλα τα άλλα είναι μπούρδες!!
Ακριβώς έτσι! Η σωστή σειρά των πραγμάτων είναι άλλη από αυτή που ακολουθούσα τόσα χρόνια. Πρώτα διορθώνουμε το μέσα και μετά το έξω. Πάρτε παράδειγμα από το πώς κάνουμε δουλειές σπίτι. Ξεκινάμε από μέσα προς τα έξω.
Βρήκα λοιπόν τρόπους να φτιαξω το εσωτερικό κι άρχισα να αλλάζω και εξωτερικά (προς το καλύτερο εννοείται)!!
‘Εφτιαξα τη διάθεση μου βγαίνοντας με φίλους που πάντα αγαπούσα και περνουσα τέλεια μαζί τους. Πήγα παραπάνω από μία φορά και περπάτησα στα μέρη που επισκέπτονται οι τουρίστες στην πόλη. Έφαγα απλά χωρίς να προσθέσω κρέμες και σάλτσες στο φαγητό μου. Αγόρασα γλάστρες με λουλούδια και ασχολήθηκα πολλές ώρες μαζί τους. Ζωγράφισα, τραγούδησα, χόρεψα, πήγα σε συναυλίες. Και κυρίως γελασα!!!! Δυνατά, άκομψα χωρίς καμία διακριτικότητα!!!
Έτσι ανακάλυψα ένα φάρμακο αδυνατίσματος τόσο ισχυρό όσο κανένα. Ένα θαύμα που θα κλείσει τα μαγαζιά  πολλών ψυχολόγων!
Αποτελέσματα εκπληκτικά!! Μηδέν κόστος, μεταδίδεται άμεσα και διαρκεί για πάντα!!! Φτιάχνω μόνη μου τη διάθεση μου!! Αυτό είναι το μυστικό!!! Γελώντας φτιάχνει η διάθεση και δείχνεις νεότερη!!!  Πού να ερωτευθείς κιόλας….