Που λέει ο λόγος δηλαδή αλλά είναι πράγματα που μπορεί να τα έχουμε ακούσει αλλά δεν τα έχουμε κάνει!!!Η γυναικεία ομάδα του justlina.gr τα συστήνει ανεπιφύλακτα γιατί πριν προτείνει δοκιμάζει. Για το μόνο που μπορώ να πω ότι δεν πιάνει πάντα είναι το τέταρτο αλλά μόλις ανακαλύψουμε τι φταίει θα επανέλθουμε. Προς το παρόν εφαρμόστε σίγουρα τα υπόλοιπα!!!!

  1. Για να μην σπάνε τα αυγά όταν τα βράζουμε προσθέτουμε λίγο ξίδι και λίγο αλάτι!!! Δεν πρόκειται ποτέ να σας σπάσει το αυγό!!!!
  2. Για να μην κουνιέται ποτέ το ξύλο κοπής όταν θέλετε να ψιλοκόψετε κάτι βάλτε από κάτω λίγο βρεγμένο χαρτί κουζίνας ή μία υγρή πετσέτα ,πιστέψτε με πιάνει!!!!!
  3. Για να διατηρήσετε το κασέρι σας στο ψυγείο τουλάχιστον για δύο εβδομάδες, τυλίξτε το πρώτα σε μια λαδόκολλα και κατόπιν με μεμβράνη κουζίνας !!!!!
  4. Όταν βράζουμε κάτι που φοβόμαστε μην φουσκώσει και τα κάνει όλα χάλια, τοποθετούμε κατά μήκος του χείλους της κατσαρόλας μια ξύλινη κουτάλα!!!!!!
  5. Για να διατηρούνται τα μπισκότα και οι φρυγανιές τραγανές, φυλάξτε τα σε ένα κουτί στο οποίο θα έχετε προσθέσει κύβους ζάχαρης!!!!!