Αυστηρά για γυναίκες!

 Σας τα δίνω για να έχετε μια βάση και να πράτετε αναλόγως., μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα.

  1. Μαθαίνεις να μαγειρεύεις σαν τη μανούλα. (Είναι το πρώτο πράγμα και βασικό, γιατί αλλιώς θα τρως ήττα κάθε φορά που κάτι δεν θα αρέσει γιατί η μανούλα το κάνει αλλιώς. Που θα θες να του πεις άρον τη βαλιτσούλα σου και στη μανούλα σου αλλά τον έχεις παντρευτεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων)
  2. Μιλάς όμορφα την μανούλα του (της μανούλας του δηλαδή θα λέγαμε)
  3. Η μόνη ερώτηση όταν βλέπει μπάλα είναι αν θέλει μπύρα ή πίτσα.
  4. Όταν λέει ότι θα βγει μόνος του με τους φίλους του, του εύχεσαι καλά να περάσει με χαμόγελο! (μετά βγάζεις το κουκλάκι και του κάνεις βουντού, να του κάτσει το ποτό στο λαιμό, να μην βρουν μαγαζί να κάτσουν, να τον πιάσει κόψιμο και να τρέχει στην τουαλέτα, να δηλητηριαστεί ο φίλος και να τη βγάλουν στο νοσοκομείο)
  5. Για να βγεις με τις φίλες σου ζητάς έγκριση φυσικά (να δείξεις ότι τον υπολογίζεις πρώτον και να φανεί ισχυρός απέναντί σου, το θέλει ο άντρας να νιώθει ότι έχει το πάνω χέρι και ας είναι μούφα τελικά)
  6. Του τονίζεις την αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς. Πόσο όμορφος είσαι, τι καλός που είσαι στη δουλειά σου, μπράβο πολύ ωραίο αυτό, τέλεια κλπ
  7. Όταν έρχεται κουρασμένος από τη δουλειά, βγάζεις λεκάνη με ζεστό νερό και άλατα κατευθείαν για ποδόλουτρο.
  8. Σε συνέχεια του παραπάνω, τον πατάς και ένα τριψιματάκι ανάλογα με τις αντοχές σου. Αν είσαι ξεκούραστη στο μισαωράκι, αν όχι και με 5’ είναι καλά. Θα χαρεί και μόνο που τον νοιάστηκες!!
  9. Σεξ εννοείτε όποτε θέλει! Μην διανοηθείς να έχεις πονοκέφαλο, κούραση, περίοδο ή άλλη δικαιολογία.
  10. Γκρίνια αυτή η άγνωστη!  Αυτό το σημείο είναι δύσκολο (ενώ όλα τα άλλα ευκολάκια). Ως γνωστόν ότι και να πεις στο σύζυγο, αυτός στα αυτιά του το ακούει σαν γκρίνια (δηλαδή ρε γαμώτο τι ψυχολογικά μπορεί να έχουν όλοι από τις μάνες τους που σε αποκαλούν γκρινιάρα πριν μιλήσεις;). Οπότε ελαττώνεις αυτά που λές, τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι!

Είναι απλά αλλά χωρίς πρακτική εφαρμογή τα περισσότερα. Τα πέντε τα βγάζουμε άνετα αλλά μετά ο αγώνας είναι άνισος και ο ανταγωνισμός σκληρός…..μια με τη μανούλα, μια με τον αντρικό εγκέφαλο…….