Παίρνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα κόβουμε σε λεπτές μακρόστενες φετούλες. Δεν σας λέω πόσα φιλέτα να πάρετε γιατί εξαρτάται από τα άτομα που θα φάνε. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε τη μαρινάδα που είναι όλο το μυστικό.

Για τη μαρινάδα θα χρειαστούμε  αλάτι, πιπέρι, κρεμύδι, σκόρδο, θυμάρι, δεντρολίβανο, ξύδι, λάδι  (εγώ έβαλα και λίγη μουστάρδα ).  Λάδι όχι για κολύμπι!!!! Το ξύδι μη το φοβηθείτε (έτσι μου είπε ο chef έτσι λέω και αφού το λέει ο chef  είναι νόμος !!!).  Κάνουμε τη μαρινάδα σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια κοτόπουλου. Καλό είναι να αφήσουμε το μίγμα για 1-2 ώρες για να μαλακώσει και νοστιμίσει το κοτόπουλο.

Μετά από το διωράκι καίμε το τηγάνι και χωρίς καν να βάλουμε λάδι, ρίχνουμε τις λεπτοκομμένες φέτες κοτόπουλου για ψήσιμο. Όταν ροδίσουν είναι έτοιμα.

Παράλληλα μπορούμε να πάρουμε πιτούλες και να ψήσουμε για να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το γεύμα. Αλατι, ρίγανη στις πιτούλες και στο φούρνο για 5 λεπτά.

Τέλος για να απογειώσουμε γευστικά αυτούς που θα έχουν τη χαρά να φάνε, ετοιμάζουμε ένα ντιπ γιαούρτι. Αν δεν κάνουμε τζατζίκι που ταιριάζει πολύ, παίρνουμε γιαούρτι στραγγιστό και ρίχνουμε λίγο μουστάρδα, λίγο ελάχιστο λάδι και λίγο ξύδι. Δεν μπορώ να δώσω ποσότητες γιατί το δοκιμάζουμε στον ουρανίσκο μας το ντιπ για ντίπ.

Τα παιδιά τρελαίνονται και  οι μεγάλοι επίσης. Είναι εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο και μια άλλη εκδοχή μαγειρέματος του κοτόπουλου που τόσο αγαπάμε.

kotopoulo

Σε ευχαριστούμε chef!!!!